De ce am nevoie de un logo ?

   Cu ce ma poate ajuta un logo ? Exista avantaje ?,..
   Hai sa incercam sa intelegem impreuna cum sta treaba cu logo'urile,... .
   Sa zicem ca ai o firma, un blog, sau un mic magazin, normal ca blog'ul, magazinul sau firma ta are si un nume,.. un nume dupa care este recunoscuta afacerea ta de catre clienti.
   Sa luam exemplul cu magazinul, ai un magazin in cartierul X, in care mai exsita un magazin asemanator care ofera aceleasi produse ca si magazinul tau,.. . Cum poti face lumea din cartierul X sa cumpere de la tine si nu de la magazinul concurent ? Exista multe metode, promovare prin diferite oferte promotionale, sa servesti clientii cu mare atentie, sa oferi produse de inalta calitate, si,... SA DEVII CUNOSCUT !!!
   De ce sa devii cunoscut ? Ca lumea sa cumpere de la tine si nu de la magazinul concurent, sa atragi toti clientii din cartierul X. Si pentru asta ai nevoie de un nume, de un logo, pentru ca logo'ul este singura cale prin care o persoane iti poate recunoaste produsele sau serviciile.
   Logo'ul trebuie sa fie simplu si usor de retinut, trebuie sa arate intr- un mod specific domeniului tau de activitate. Cum arata un logo decid atat designerii cat si specialistii in marketing, cel putin asa se intampla la Rat's Design. Pentru ca vrem sa te ajutam sa devii cel mai bun, indiferent ca ai un site, un produs, sau oferi anumite servicii, te putem ajuta cu un logo la probabil cele mai mici preturi din lume, si cand zic asta nu exagerez deloc, te poti convinge singur uitandu-te la ofertele noastre de pret.
   Rat's Design, calitate, seriozitate si preturi aproape invizibile.